Medicinsk Fotvård Solna

Medicinsk fotvård Solna

Din totala lösning för sjuka fötter

Välkommen till Fina Foten!


När du kommer till oss tar vi hand om dina fotsmärtor med hjälp av medicinsk fotvård i Solna. Vi erbjuder en omfattande tjänst för att säkerställa att du lämnar vår klinik med både bättre fysisk och psykisk hälsa. Vår målsättning är att ge dig den mest effektiva och bekväma behandlingen för att förbättra din livskvalitet.


När du kommer till vår klinik med problem med fötter, vill vi att du ska ha känslan att du nästan skulle kunna flyga härifrån.


Boka medicinsk fotvård

Vi välkomnar alla möjliga sorters fotproblem, så om det är så att du har problem med nageltrång, nagelsvamp, fotsvamp eller förhårdnader kan du kontakta oss eller boka ett besök nedan:


Ring oss på 08 12 81 88 88

Mejla oss på info@finafoten.se

Boka behandling


Vår klink ligger på Lövgatan 43, mellan Solna och Sundbyberg.


För tillfället har vi öppet måndag - torsdag, men har även möjlighet att boka in andra tillfällen samt tider för akut fotvård.

Medicinsk fotvård solna
laserbehandling mot nagelsvamp

Omdömen

Vi är måna om varje kundbesök och kan därför även stolt presentera väldigt fina betyg från våra besökare!

"I ett par månader gick jag runt med nageltrång och bollades mellan olika vårdcentraler och akutmottagningar utan att riktigt få hjälp. Jag var uppe i totalt sju besök innan jag beslöt mig att söka hjälp på andra sätt för mina nageltrångbesvär.


När jag besökte Åse på Fina Foten i Solna så krävdes det endast ett besök för att få mina problem lösta, vilket jag är enormt tacksam för!"

Fred R

"Therése skötte om mina fötter på ett utmärkt sätt och gav mig många bra tips."

Gunn-Britt

Laserbehandling mot nagelsvamp


Vi har den senaste tekniken (Lunula Laser) för laserbehandling mot nagelsvamp och vi erbjuder en gratis konsultation i Solna för att säkerställa att du får den mest lämpliga behandlingen för dig. 


Vilken är den effektivaste behandlingen mot nagelsvamp?

Alla fötter och människor är unika, vilket innebär att det inte finns ett enkelt svar som gäller alla enskilda fall och hur omfattande problemen är. För somliga så försvinner nagelsvampen av sig själv och vissa gånger krävs det flera behandlingar. I Solna har vi möjligheten att behandla med laser men även andra effektiva metoder. Vi utför snabba ingrepp och kan därmed effektivt behandla problemet. Du hittar ännu mer information om vår laserbehandling på vår hemsida.


För just ditt fall rekommenderar vi starkt att du bokar en tid för en bedömning och konsultation, så ser vi till att hjälpa dig på bästa sätt!Behandla sjuka fötter

Vi har ett brett utbud av slipmaskiner som kan hjälpa dig med problem som nageltrång, nagelsvamp, fotsvamp, vårtor, förhårdnader, liktornar, blånagel, "sjuka fötter", sportskador och mycket mer. Egentligen allt som faller under medicinsk fotvård. Vi använder den senaste tekniken för att ge dig den mest effektiva behandlingen. 


Inlägg till fötter - samarbete med ortopeder

Vi samarbetar med ortopeder för att ge dig den bästa möjliga vården. I vissa fall och efter en behandling hos oss, kan du om så önskas slussas vidare till en ortoped för vidare hjälp. Det är framförallt aktuellt när det exempelvis är bra för dig att gjuta och använda inlägg till skor för att fötterna ska må bättre.


Genom oss på Fina foten får du också en 10% rabatt på din remiss och vidarebefodring till ortopeden


Akut Fotvård

Vi erbjuder även akut fotvård i Solna. Du kan enkelt boka en tid via telefon så hittar vi en tid som passar dig! När det kommer till akut fotvård utgår ett specialpris och eftersom att det inte går att boka online då det ofta är brådskande, ber vi dig att kontakta oss över telefon. 


Friskvård

Vi erbjuder även friskvårdstjänster. Om du är intresserad är du varmt välkommen att ringa oss eller ta kontakt för att få mer information.